L'atur baixa simbòlicament a Sant Cugat al setembre


  • Comparteix:

47 santcugatencs han trobat feina aquest setembre

47 santcugatencs han trobat feina aquest setembre

Gairebé una cinquantena de santcugatencs s'han incorporat aquest setembre al mercat laboral. La ciutat ha tancat el mes amb un total de 3.887 persones a les llistes de l'atur, una dada que suposa una reducció simbòlica del nombre d'aturats respecte l'agost, però que trenca amb la tònica creixent que s'havia iniciat llavors. La xifra se situa, doncs, per sota de la mitjana catalana - que ha pujat un 0'25%-, ja que Sant Cugat ha tancat el mes amb una reducció de l'atur de l'1'2%.

Després de l'augment de l'atur que va patir la ciutat el passat mes d'agost, aquest setembre ha registrat una baixada del nombre de persones sense feina a la ciutat, tot i que molt poc significativa. 47 parats han trobat feina durant aquest mes i això ha situat les xifres de Sant Cugat en 3.887 persones aturades.

Les xifres a nivell català continuen pujant, per segon mes consecutiu, i avui són 557.268 persones que no tenen feina. No obstant, la tendència de les comarques barcelonines ha estat decreixent; en el seu conjunt hi ha 2.171 desocupats.

Tot i que durant el mes de setembre, les xifres de l'atur acostumen a ampliar-se, enguany el saldo ha estat positu, ja que el mateix mes de l'any anterior les xifres havien pujat en un 1'9% a la ciutat. Sembla que la tendència a la baixa torna a ser una realitat, després que durant els mesos d'abril, maig i juny Sant Cugat registrés una constant decreixent, que només es va trencar durant el mes d'agost a causa de l'estacionalitat d'algunes feines del sector serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.