La Cecot veu amb bons ulls que s'anticipin les eleccions de la Ceoe


  • Comparteix:

El president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán

El president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán

La patronal vallesana Cecot celebra que el president de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (Ceoe), Gerardo Díaz Ferrán, anticipi les eleccions a la presidència de l'organització. La Cecot considera que la situació de Díaz Ferrán 'és complicada' i que 'ha perdut credibilitat' a causa de problemes interns amb la seva empresa, fet que perjudica els membres de les patronals de la Ceoe.

Segons la Cecot, Díaz Ferrán ha posat en una situació molt complicada als empresaris a l'hora de negociar la reforma laboral, i per aquest motiu la patronal vallesana espera des de fa temps una renovació de la presidència de la Ceoe. Davant l'anunci de l'anticipació de les eleccions, la Cecot es mostra esperançada i considera que és una oportunitat que cal aprofitar, tal com ha explicat el secretari general de la patronal, David Garrofé, en declaracions a Cugat.cat.

David Garrofé

La credibilitat de Díaz Ferran s'ha anat afeblint. Posava en una situació molt complicada als empresaris. Esperàvem una renovació.


El president de la Ceoe, Gerardo Díaz Ferrán, ha anunciat aquest dimarts que convocarà eleccions anticipades a la presidència de la confederació. Tot i que encara no es coneix la data de les eleccions, els estatuts de l'organització estableixen que la convocatòria ha de comunicar-se amb dos mesos d'antelació, de manera que difícilment se celebraran abans del gener del 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.