Jordi Puigneró: 'La implantació de fibra òptica converteix Sant Cugat en ciutat pionera en l'àmbit de les telecomunicacions'


Temes relacionats

La xarxa de fibra òptica ja ofereix banda ampla de 50 Mb a tot el nucli urbà i als nous barris ( 6/oct/10)


  • Comparteix:

El regidor de Serveis Interns i Comunicació, Jordi Puigneró

El regidor de Serveis Interns i Comunicació, Jordi Puigneró

La implantació de fibra òptica millora la navegació per internet i converteix Sant Cugat en ciutat pionera en l'àmbit de les telecomunicacions. Així ho ha afirmat el regidor de Comunicació i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, que també creu que aquest servei pot ser una crida perquè noves empreses s'implantin a la ciutat. Les companyies ONO i Movistar han instal·lat la cobertura de xarxa de fibra òptica a tot el nucli urbà de Sant Cugat.

Puigneró ha valorat molt positivament que dues empreses privades hagin escollit Sant Cugat per posar en marxa una cobertura de xarxa de fibra òptica i ha dit que aquest servei millorarà les possibilitats econòmiques de la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

ONO està fent proves pilot a Sant Cugat i a Madrid. Som una ciutat pionera en aquest sentit. Això ofereix la possibilitat que moltes empreses vinguin.


El regidor de Serveis Interns i Comunicació considera que invertir en aquest àmbit assegura el futur de moltes empreses que vulguin disposar del valor afegit que aporta aquest servei.

La companyia de telecomunicacions ONO ha desplegat una cobertura de xarxa de fibra òptica de fins a 50 megues de banda ampla a tot el nucli urbà de la ciutat i té la intenció de fer arribar aquest servei als districtes de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.