Sharp fabrica televisors personalitzats amb els colors del Barça


  • Comparteix:

La planta santcugatenca produeix aquest nou model

La planta santcugatenca produeix aquest nou model

La planta santcugatenca de la multinacional Sharp produeix els televisors Barça que properament sortiran al mercat. Amb aquest producte, una televisió de 24 polzades i tecnologia LED, la companyia engega una campanya de fidelització de la marca a Catalunya i la resta de l'Estat espanyol. La previsió és que el nou aparell permeti accedir, a través de la xarxa, a continguts relacionats amb el club.

Amb la intenció de fidelitzar la marca al territori, la multinacional llença al mercat un televisor dissenyat amb els colors blaugrana. A més de l'estètica, el nou producte té previst, quan la tecnologia ho permeti, accedir a la xarxa per descarregar continguts relacionats amb el club produïts per Barça TV i partits de l'equip.

Tots el components d'aquest televisor es produeixen a la planta santcugatenca ubicada al polígon de Can Sant Joan.

La companyia oferirà aquest producte directa de fàbrica a socis i penyistes que d'aquesta manera s'estalviarien fins a un 30% en l'adquisició de l'aparell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.