Els santcugatencs trien les capitals europees per passar el pont del Pilar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una agència de viatges santcugatenca

Imatge d'arxiu d'una agència de viatges santcugatenca

Les agències de viatges santcugatenques encaren de manera desigual el pont del Pilar que comença aquest cap de setmana. Mentre que el RACC indica que aquest pont ha tingut un nivell de vendes 'bastant fluix', l'agència Ussia Tours i Viatges El Corte Inglés asseguren que les seves vendes han augmentat respecte el mateix període de l'any passat. On sí coincideixen les agències és en assenyalar les capitals europees com el destí preferit dels santcugatencs.

El responsable de Viatges El Corte Inglés, Guerau Cabeza, ha atribuït l'increment en les seves vendes al fet que el pont del Pilar d'aquest cap de setmana sigui un dia més llarg que el pont de l'any passat. La companyia Ussia Tours indica que ha notat una millora en les seves vendes i apunta que, en ponts com el del Pilar, els clients acostumen a esperar als últims dies per comprar els viatges. Pel contrari, el responsable del RACC, Cristian Vaquero, ha explicat que aquest pont ha estat 'bastant fluix' per la proximitat amb les vacances d'estiu.

Escoltem els responsables de les tres agències de viatges en declaracions a Cugat.cat.

Responsables agències de viatges

Aquest pont ha estat bastant fluixet. / Aquest any s'ha venut més perquè el pont és més llarg. / La gent fa la reserva a última hora.



Mentre que els clients de Viatges El Corte Inglés i d'Ussia Tours han optat per passar aquest pont a capitals europees, la major part dels compradors del RACC han preferit viatjar a destins més propers.

Responsables agències de viatges

Capitals del centre d'Europa com Londres, París i Roma. / Hem venut més a Catalunya i l'Estat espanyol que a Europa.







Els preus dels viatges per aquest pont del Pilar oscil·len entre els 500 i els 700 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.