Puigneró: 'Els sindicats no han estat responsables fent públiques aquestes informacions'


Temes relacionats

Els sindicats difonen als treballadors de l'Ajuntament possibles reajustaments salarials ( 7/oct/10)

Aprovada la primera Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament sense acord sobre la taula salarial (21/jul/10)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró

Jordi Puigneró

El regidor de Serveis Interns, Jordi Puigneró, titlla d''irresponsables' els sindicats per haver difós informacions que estaven sobre la taula de negociació. Ajuntament i sindicats han de pactar les taules retributives associades a la primera Relació de Llocs de Treball (RLT), que es va aprovar al ple municipal de juliol. Aquesta mesura ajustarà els salaris dels treballadors municipals d'acord amb la valoració que aquesta normativa va donar a cada lloc de treball. Puigneró assegura que seguiran els processos de negociació amb els sindicats tot i les discrepàncies, perquè van ser ells i els treballadors qui van impulsar l'RLT.

El regidor de Serveis Interns, Jordi Puigneró, atribueix la reacció sindical a que no els ha agradat el resultat tot i ser-ne els impulsors.

Jordi Puigneró

La RLT es fa perquè la van demanar els sindicats. No val que ara se'n desdiguin perquè no els agrada el resultat.




Puigneró ha criticat que els sindicats hagin donat a conèixer alguns documents de la negociació. Segons el regidor de Serveis Interns 'estan posant en perill la negociació'.

Jordi Puigneró

És imprudent. Els sindicats han tret a la llum documents de la taula de negociació. Així estan posant en perill la negociació.



Els sindicats van fer arribar als treballadors municipals les suposades xifres salarials que els reajustaria l'Ajuntament un cop aplicada la futura taula retributiva. Des de recursos humans de l'Ajuntament s'han posat en contacte amb els treballadors per a tranquil·litzar-los i els han demanat que esperin al tancament de la negociació.

Puigneró ha informat que aquest dimecres s'han reunit consistori i sindicats per ajustar les temàtiques que es tractaran en les properes reunions, tot i que no ha volgut revelar les idees concretes acordades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.