La Cecot guardona avui la gestió del consistori amb un reconeixement a les seves bones pràctiques


  • Comparteix:

Imatge de la Nit de l'Empresari de l'any passat

Imatge de la Nit de l'Empresari de l'any passat

L'Ajuntament rebrà avui un 'Reconeixement Cecot al Progrés empresarial' en la categoria de millors pràctiques de l'administració pública. La patronal vallesana també guardonarà l'empresa santcugatenca Hidrotec, especialitzada en sanejament, com a Millor Jove Iniciativa Empresarial. Els premis es lliuraran aquest divendres en el marc de la Nit de l'Empresari, presidida pel president José Montilla.

En el marc de la Nit de l'empresari, que tindrà lloc aquest divendres al Recinte Firal de Terrassa, la patronal Cecot lliurarà els seus Reconeixements al Progrés empresarial. La presència local a l'acte arribarà de la mà del consistori, guardonat per la seva gestió pública, i de l'empresa de sanejament Hidrotec, a qui el Cercle Cecot de Joves empresaris ha anomenat Millor Jove Iniciativa Empresarial.

En declaracions d'arxiu, el secretari general de la Cecot, David Garrofé, explica alguns del motius per guardonar l'Ajuntament.

David Garrofé

Té una política modèlica per la seva relació amb els ciutadans, per la seva relació administrativa i en la reducció d'obstacles en el cobrament.



L'esdeveniment, que estarà presidit pel president de la Generalitat, José Montilla, també acollirà el lliurament del 14è premi a la Creació de Valor Social de Caixa Terrassa i l'11è premi Egarsat a la Prevenció en riscos laborals. La Cecot preveu que aquesta 16a edició de la Nit de l'Empresari aculli prop de mil persones, entre les quals hi ha la consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

Com a novetat d'enguany, els assistents podran participar en un sorteig a partir d'un enigma sobre el món de l'empresa preparat per Màrius Serra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.