El programa 'Incorpora' desembarca a Sant Cugat per fomentar la inserció laboral


  • Comparteix:

La presentació del programa s'ha fet al SC Trade Center

La presentació del programa s'ha fet al SC Trade Center

La crisi econòmica augmenta la inserció al mercat laboral de persones en risc d'exclusió. Ho han dit aquest dijous els responsables del programa d'inserció 'Incorpora' de l'Obra Social 'la Caixa' en la presentació a Sant Cugat d'aquesta iniciativa, que vol servir de nexe d'unió entre les necessitats socials i les demandes laborals de les empreses. Una quarantena de directius d'empreses santcugatenques i de l'entorn s'han interessat pel programa.

La responsable del programa 'Incorpora', Roser Viñas, ha descrit així els beneficis que obtenen els empresaris que decideixen participar-hi.

Roser Viñas

El programa és gratuït. Oferim assessorament en avantatges fiscals. Les insercions tenen un seguiment posterior.









Programes com aquest mostren que la cultura empresarial està canviant i té en compte, cada vegada més, els aspectes de responsabilitat social corporativa. El director de l'àrea de negoci de 'la Caixa' a Sant Cugat, Tomàs Subirà, afirma que ser responsable socialment és rentable econòmicament.

Tomàs Subirà

Les empreses troben incentius per donar-se a conèixer incorporant àmbits de responsabilitat social, perquè és productiu i beneficiós.



El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha resumit l'actitud socialment responsable que haurien de tenir les empreses.

Frederic Boix

És necessària la responsabilitat social dels empresaris envers la gent amb dificultats d'integració.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha presidit la presentació a Sant Cugat del programa 'Incorpora', que s'ha fet en el marc dels diàlegs Santcugatribuna, i ha elogiat la col·laboració público-privada.

Carmela Fortuny

La col·laboració de l'empresa, el tercer sector i l'administració és imprescindible.





Una quarantena d'empresaris santcugatencs i de l'entorn han assistit a l'acte, celebrat aquest dijous al Sant Cugat Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.