Josep Maria Àlvarez (UGT): 'Els treballadors de Sharp veuen el futur amb una barreja d'incertesa i il·lusió'


Temes relacionats

Els treballadors de Sharp adverteixen que el sector està 'en perill d'extinció' ( 7/set/10)

Sharp congelarà els sous de la plantilla local durant aquest any (18/jun/10)


  • Comparteix:

Josep Maria Àlvarez és el secretari general d'UGT a Catalunya

Josep Maria Àlvarez és el secretari general d'UGT a Catalunya

El secretari general d'UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha visitat aquest dilluns la multinacional Sharp, ubicada a Sant Cugat. En declaracions a Cugat.cat, Àlvarez ha explicat que els treballadors viuen una situació d'incertesa arran de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afecta l'empresa, però ha indicat que la plantilla està 'confiada i il·lusionada' per sortir d'aquesta situació. Àlvarez ha reclamat el suport dels treballadors en les eleccions sindicals d'aquest dimecres perquè considera que la UGT encarna el comitè 'fort i responsable' que, segons ell, l'empresa necessita.

El secretari general d'UGT de Catalunya ha conversat amb la direcció i la plantilla de la seu santcugatenca de la multinacional japonesa. Àlvarez ha explicat que els treballadors són conscients de la situació complexa que viu l'empresa, però ha indicat que es mostren 'il·lusionats'.

Josep Maria Àlvarez

La gent és conscient que la situació és complexa. La plantilla és pessimista, però també té confiança per sortir d'aquesta situació.


Aquest dimecres els treballadors de Sharp estan cridats a les urnes per escollir el comitè d'empresa de la planta. Àlvarez ha demanat el vot per a la secció sindical d'UGT ja que considera que els treballadors de Sharp necessiten uns candidats amb experiència.

Josep Maria Àlvarez

Els treballadors haurien d'apostar per la UGT perquè els nostres candidats són solvents i fa molts anys que treballen a Sharp.






El secretari general d'UGT espera que l'empresa entri en una via més positiva a partir de l'abril, data prevista per l'acabament de l'ERO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.