El teixit empresarial vallesà reclama el concert econòmic i millores en la gestió de l'administració


  • Comparteix:

L'empresariat guardonat durant la 16a Nit de l'Empresari de la Cecot

L'empresariat guardonat durant la 16a Nit de l'Empresari de la Cecot

La Cecot ha reclamat aquest divendres el concert econòmic per a Catalunya, com a mesura per poder liderar el país i fer avançar el teixit productiu. Durant la 16a Nit de l'Empresari, la patronal vallesana ha recordat que les polítiques econòmiques han d'anar acompanyades d'una gestió eficient de l'administració. Un pas, que segons els representants empresarials, el teixit productiu i econòmic ha fet gràcies a la innovació i que ara reclama també a les administracions. De la seva banda, el president de la Generalitat, José Montilla, ha reiterat l'esforç econòmic del govern per fer front a la crisi.

El president de la Cecot, Antoni Abad, ha reclamat un canvi de paradigma econòmic. Una nova filosofia de treball que requereix d'un reforma del sistema financer estatal, d'una gestió més eficient i d'un concert econòmic per a Catalunya

Abad ha apostat per la innovació a tots els nivells com a primer pas per ser més competitius, sobretot amplicada a una administració pública més 'moderna i eficient'.

Antoni Abad

La innovació sobrepassa les empreses i les cadenes de valor . El territori ha de configurar una xarxa que permeti competir i guanyar.


De la seva banda, el president de la Generalitat, José Montilla, ha recordat l'esforç econòmic que fa el govern per superar la crisi econòmica.

José Montilla

Sempre els recursos de les administracions són limitats, però per primer cop tenim recursos per sobre de la mitjana espanyola.





Tant els representants empresarials com el Govern han coincidit en destacar la importància dels valors i les actituds com un aspecte clau en la recuperació econòmica i la millora de la competitivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.