L'Associació Sant Cugat Empresarial aposta per Rosell com a president de les patronals catalana i espanyola


Temes relacionats

La Cecot veu amb bons ulls que s'anticipin les eleccions de la Ceoe ( 6/oct/10)


  • Comparteix:

Frederic Boix als estudis de Cugat.cat en una imatge d'arxiu

Frederic Boix als estudis de Cugat.cat en una imatge d'arxiu

L'Associació Sant Cugat Empresarial elogia la reelecció de Joan Rosell com a president de Foment del Treball. El president de l'entitat, Frederic Boix, considera que el reelegit màxim mandatari de la patronal catalana ha presentat una 'candidatura excel·lent' i que 'seria molt bo' que també sortís elegit a la CEOE en substitució del fins ara president de la patronal espanyola, Gerardo Díaz Ferrán.

Joan Rosell ha estat reelegit aquest dilluns com a president de la patronal catalana de Foment del Treball, després de 15 anys al càrrec. Sobre la seva reelecció, el president de l'Associació Sant Cugat Empresarial opina que es tracta d'una 'aposta pel continuïsme' i d'una 'major obertura per l'empresariat català'.

Referent a la possible candidatura de Rosell a la presidència de la CEOE, que celebra aquest dimecres les seves eleccions, Frederic Boix li ha donat ple suport des de l'associació. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

La candidatura de Rosell a la CEOE és a la que hem de donar suport tots els empresaris catalans



Sobre la possible candidatura de Díaz Ferrán per presidir, de nou, la CEOE després de la seva dimissió, Frederic Boix, no considera que sigui 'un punt positiu per l'empresariat tant català com espanyol'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.