UGT guanya les eleccions a Sharp, però els pactes determinaran el president del comitè


Temes relacionats

Josep Maria Àlvarez (UGT): 'Els treballadors de Sharp veuen el futur amb una barreja d'incertesa i il·lusió' (19/oct/10)

Els treballadors de Sharp adverteixen que el sector està 'en perill d'extinció' ( 7/set/10)

Sharp congelarà els sous de la plantilla local durant aquest any (18/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge de la planta santcugatenca de Sharp

Imatge de la planta santcugatenca de Sharp

La candidatura d'UGT ha guanyat les eleccions sindicals celebrades aquest dimecres a la planta santcugatenca de Sharp en una contesa electoral marcada per una alta participació del 85% i la divisió del vot entre les diferents seccions sindicals. La UGT amb quatre dels 13 delegats, la Federació de Treballadors de Catalunya (FTC) amb tres representants escollits i la Unió Sindical Obrera (USOC) i Comissions Obreres (CCOO) amb dos, han estat les forces majoritàries d'aquestes eleccions. El nou president del comitè d'empresa s'haurà de pactar els propers dies en no haver assolit cap candidatura la majoria absoluta.

La UGT ha guanyat les eleccions sindicals a la planta santcugatenca de Sharp amb 94 vots, seguida de CCOO amb 54 i la FTC i l'USOC amb 45 suports cadascun. La candidatura de la CGT ha rebut 25 vots i el Grup Independent de Treballadors, 15.

Les eleccions sindicals s'han celebrat als col·legis d'administració i de producció i els delegats han quedat distribuïts de la següent manera: la UGT tindrà quatre delegats, la FTC tres, la USOC i CCOO dos, i la CGT i el GIT, un.

El membre de la candidatura d'UGT a les eleccions Eduard Pomar ha valorat molt positivament el resultat d'UGT en aquests comicis. Són declaracions a Cugat.cat.

Eduard Pomar

La UGT ha estat la força més votada i amb més delegats. Hem aconseguit quatre dels 13 delegats possibles i estem molt contents.



La participació s'ha situat al voltant del 85% i converteix aquestes eleccions en la contesa amb l'índex de vot més elevat de la història de la planta santcugatenca. Pomar s'ha felicitat per aquestes dades.

Eduard Pomar

La participació del 85% és una dada per estar satisfets. Suposa un rècord de participació.



El també delegat sindical d'UGT ha atribuït aquestes xifres a l'alta conscienciació dels treballadors de la planta santcugatenca produïda pels problemes que arrosseguen els darrers mesos.

Les diferents candidatures hauran de negociar entre elles en els propers dies per decidir qui assumeix la presidència del nou comitè d'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.