El Parc Tecnològic del Vallès, nou col·laborador del Santcugatribuna


  • Comparteix:

El conveni s'ha signat entre empreses, entitats i Ajuntament

El conveni s'ha signat entre empreses, entitats i Ajuntament

Santcugatribuna renova, un any més, el conveni de patrocini amb Banc de Sabadell, amb seu a Sant Cugat, i amb les empreses i entitats col·laboradores. Enguany, el Parc Tecnològic del Vallès s'incorpora a la llista de col·laboradors que participen en aquest fòrum empresarial, amb la fita fixada en fer difusió de les activitats que s'hi desenvolupin. L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat el compromís de Banc Sabadell i ha donat la benvinguda al nou col·laborador del fòrum empresarial.

El Banc de Sabadell ha ofert, un cop més, el seu suport al Santcugatribuna amb l'aportació de 25.000 euros que el situen novament com a copatrocinador del fòrum empresarial. En aquest sentit, l'alcalde, Lluís Recoder, ha agraït la seva participació i el seu compromís amb el projecte. També ha defensat la vigència de la trobada empresarial.

Lluís Recoder

Afecta totes les iniciatives del nostre país i temíem que pogués afectar el funcionament del Tribuna. Afortunadament, Santcugatribuna està en bon estat de salut.


El Parc Tecnològic del Vallès es presenta com la novetat del nou any del Santcugatribuna. El parc empresarial, dirigit per Francesc Martos, es configura com una proposta més per fer difusió de les activitats que es desenvolupin dins del fòrum empresarial, juntament amb el 'Diari de Sant Cugat', l''Avui', EsadeCreapolis, la UPC, la Cecot, Pimec i la Cambra de Terrassa. Són paraules del director Francesc Martos.

Francesc Martos

Podem fer una tasca de difusió important. Afegirem als nostres usuaris de la xarxa virtual i els farem arribar totes les activitats del Santcugatribuna.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha qualificat d''excel·lent fitxatge' la col·laboració del Parc Tecnològic del Vallès i ha subratllat que se senten ben acompanyats 'per poder fer un Santcugatribuna que avui ja està plenament consolidat i que té un futur brillant'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.