La delegació de la Cambra informa dels aspectes legals de la internacionalització empresarial


  • Comparteix:

Logotip de la Cambra

Logotip de la Cambra

Una sessió informativa a la seu santcugatenca de la Cambra de Terrassa ha tractat aquest dimecres els aspectes legals i fiscals per establir sucursals a l'estranger. La xerrada ha comptat amb les ponències dels advocats Isabel Soria i Vicenç Miralda, experts en dret mercantil, dret fiscal i comerç internacional. Una vintena d'empresaris de la comarca han assistit a la trobada celebrada aquest dimecres a Sant Cugat.

La ponència ha presentat els diferents tràmits administratius i les càrregues fiscals que suposa obrir una sucursal o filial internacional per donar a conèixer als assistents quina fórmula s'adapta millor a les necessitats d'internacionalització de cada empresa.

L'especialista en dret fiscal internacional Vicenç Miralda ha explicat a Cugat.cat les preocupacions més freqüents entre els empresaris a l'hora d'implantar-se a l'exterior.

Vicenç Miralda

No hi ha temor a obrir una empresa a la Unió Europea. Els temors apareixen a l'obrir una empresa fora de la UE per la inseguretat jurídica.




Una vintena d'empresaris de la zona han assistit a la xerrada titulada 'Com establir-se a nivell internacional: sucursal o filial, aspectes fiscals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.