Teledeporte estrena avui un informatiu diari realitzat des de Sant Cugat


Temes relacionats

El Consell Assessor de RTVE vol potenciar el canal Teledeporte a Sant Cugat (21/mai/09)


  • Comparteix:

La directora de TVE a Catalunya durant la presentació (Font: RTVE)

La directora de TVE a Catalunya durant la presentació (Font: RTVE)

Teledeporte estrena aquest dilluns un informatiu nocturn realitzat des del centre de producció de TVE a Sant Cugat. El programa s'emetrà tots els dies de la setmana per repassar la jornada esportiva i connectar en directe amb els principals esdeveniments del dia. TVE a Sant Cugat inaugura així un nou plató d'esports i assegura que potenciarà la vessant més poliesportiva de l'actualitat.

El canal temàtic d'esports de TVE estrena informatius. N'emetrà dos de quinze minuts al migdia i al vespre des de Madrid, però el principal informatiu del dia es realitzarà des de centre de producció de Sant Cugat.

La directora de TVE a Catalunya, Montse Abbad, ha assegurat en roda de premsa que el nou programa potencia el centre ubicat a Sant Cugat.

Montse Abbad

L'estrena d'aquests informatius signifiquen una triple estrena per a Sant Cugat. Inaugurem nova redacció d'esports i digitalitzada.



Segons l'emissora pública, els nous informatius esportius busquen la coordinació d'un total de 60 professionals entre Torrespaña i Sant Cugat. El programa nocturn realitzat des de Catalunya repassarà la jornada esportiva més enllà dels esports majoritaris i connectarà en directe amb els partits de Lliga, Champions League i ACB.

'Tdp noticias', que així es dirà l'informatiu, s'emetrà de dilluns a diumenge a dos quarts de deu al canal Teledeporte i es reemetrà a mitjanit en la freqüència del canal 24 horas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.