Tres empreses santcugatenques participen en el Saló Expohogar a Barcelona


  • Comparteix:

Els comerços santcugatencs Aranna, Amaranthus Creaciones i Lyons's són tres dels 750 establiments que participen en el 29è certàmen Expohogar, a Barcelona. Enguany, la presència de botigues locals en aquest saló dedicat al disseny i articles de la llar s'ha triplicat respecte l'any anterior.

A punt de complir els 30 anys d'existència, Expohogar- Regalo de Otoño obre les seves portes demà a Barcelona per exhibir, durant 5 dies, les darreres novetats en articles de la llar. Més de mil 200 marques es mostraran en els dos pavellons de Gran Via M2, algunes d'elles procedents de tres empreses locals.

És el cas dels comerços Lyon's, al pavelló 1, i Amaranthus i Aranna, ubicats al recinte 2. La propietària d'Aranna, Anna Prats, considera que l'experiència a Expohogar és molt rentable:

Anna Prats

Al saló venen més en quatre dies que a la nostra botiga


Enguany, la presència local a Expohogar s'ha multiplicat per tres. La tònica de creixement també s'ha traduït a nivell comarcal, ja que el certàmen té expositors procedents de Rubí, Terrassa i Matadepera. El saló, que tradicionalment se celebrava a finals de mes, exposa un gran ventall de productes, des de petits electrodomèstics a peces d'orfebreria, porcellana i decoració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.