Lluís Recoder i els alcaldes dels municipis de l'E-9 estudien explorar conjuntament el seu potencial econòmic


  • Comparteix:

Lluís Recoder i una delegació d'alcaldes de municipis situats a l'eix de l'E-9 s'han reunit per mirar de coordinar estratègies comunes i sumar sinèrgies per tal de crear un gran eix econòmic. Aquests reunió neix d'un estudi fet pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques per veure quines possibilitats tenen els municipis situats al voltants d'aquest eix viari per esdevenir una zona de potencial econòmic i empresarial.

Sant Cugat, Rubí, Terrassa, Viladecavalls i Vacarisses podrien convertir-se en un pol d'atracció de noves inversions si aquests municipis acorden estratègies comunes. Almenys aquesta és la voluntat dels alcaldes d'aquests municipis situats al voltant de l'E-9 que en la reunió feta aquest matí han analitzat els resultats d'un estudi elaborat pel departament de Política Territorial per explorar les potencialitats d'aquesta zona.

L'alcalde, present a la reunió, ha explicat que tot just ara es comença a caminar però que les expectatives són enormes tenint en compte els interessos comuns que comparteixen aquests municipis:

Lluís Recoder

Estic segur que alguna iniciativa de treball conjunt per millorar les comunicacions, per desenvolupar econòmicament aquests territoris en sortirà.


D'altra banda, ahir, Lluís Recoder es va reunir també amb un grup d'alcaldes de l'anomenada subcomarca de Terrassa per mirar d'avançar en temes i preocupacions comunes com és la necessitat que té la comarca de desencallar infraestructures pendents des de fa temps com ara el Quart Cinturó. Recoder ha explicat que la construcció de l'autovia orbital és vital per Sant Cugat:

Lluís Recoder

El Quart Cinturó és prioritari per la comarca però també per sant Cugat per descongestionar la B-30, disminuir el pas de vehicles i el soroll que pateixen els veïns de Mira-sol i Valldoreix.


Recoder ha explicat que el Túnel d'Horta és una altra de les prioritats pel Vallés així com no abaixar la guàrdia pel que fa a la demanda de més presència policial d'agents dels cossos estatals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.