Mar Serna destaca la formació com el millor camí per trobar feina


Temes relacionats

72 santcugatencs troben feina a través dels Plans d'Ocupació de la Generalitat (23/jul/10)


  • Comparteix:

La consellera de Treball, Mar Serna, considera clau que les persones a l'atur es formin per millorar les seves perspectives de trobar feina. En una visita a Sant Cugat, Serna s'ha reunit amb treballadors del Pla Extraordinari d'Ocupació Local i ha indicat que la compatibilitat entre la feina i les activitats de formació és el camí a seguir. La consellera i l'alcalde, Lluís Recoder, també han visitat aquest dijous la nova Oficina de Treball de Sant Cugat.

Durant sis mesos, 72 santcugatencs han estat contractats per conjugar la feina amb activitats de formació en sectors emergents com les energies renovables, l'estalvi energètic i la rehabilitació d'edificis de titularitat pública. Serna ha conversat amb ells i els ha felicitat per decidir formar-se en temps de crisi.

La consellera de Treball ha posat Sant Cugat com a exemple en matèria d'ocupació, per ser el municipi de més de 50.000 habitants amb la taxa d'aturats més baixa sobre la població total. Serna creu que la clau d'èxit és la poca rellevància relativa que tenia la construcció a la nostra ciutat quan va esclatar la crisi.

Mar Serna

El sector de la construcció no era important a Sant Cugat. Això ha fet que la crisi no hagi afectat tant.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha acompanyat la consellera en la seva visita, aquest dijous, a les noves dependències de l'Oficina de Treball de Sant Cugat i ha considerat prioritàries totes aquelles mesures que facilitin la inserció laboral dels santcugatencs.

Lluís Recoder

La taxa d'atur de Sant Cugat s'ha doblat. Totes les accions per afavorir la inserció laboral són prioritàries.






El departament de Treball ha destinat mig milió d'euros al Pla Extraordinari d'Ocupació Local de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.