Soft SL, premiada per l'Associació d'Empreses d'Informàtica i de les Tecnologies de la Informació


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Soft Servei SL ha rebut el reconeixement de l'Associació d'Empreses d'Informàtica i de les Tecnologies de la Informació (Aseitec) pels més de 25 anys que porta dedicada a aquest sector. L'acte de lliurament dels premis a les nou empreses distingides s'ha celebrat a l'Hotel Qgat i ha comptat amb un centenar de convidats.

L'Associació d'Empreses d'Informàtica i de les Tecnologies de la Informació (Aseitec) ha premiat nou empreses catalanes que porten més de 25 anys en actiu al sector de les TIC. Segons l'entitat, cal reconèixer la seva tasca perquè estan sent un motor de la recuperació econòmica i han treballat un quart de segle per ser un model de referència a l'àmbit empresarial.

El president de l'associació organitzadora, Jaume Planas, ha explicat per què han decidit organitzar aquesta cerimònia.

Jaume Planas

Una empresa que ha treballat durant 25 anys es mereix un premi. És un reconeixment a la tasca que es pot fer en el futur.



L'acte ha comptat amb la presència del director general del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la informació de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Checa, i de la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha fet un balanç positiu de la mostra i ha destacat el protagonisme de Sant Cugat com a seu de la mostra i com a ciutat d'una empresa premiada.

Mercè Conesa

És una satisfacció que els premis s'hagin atorgat a la nostra ciutat.



La companyia santcugatenca Soft Servei SL ha estat una de les distingides. El seu gerent, Jaume Bartomeu, ha valorat la distinció.

Jaume Bartomeu

Després de 25 anys, és una valoració a la feina que hem fet i que farem en un futur.




Tres empreses de Terrassa, tres de Sabadell, una de Barcelona i una de Berga han rebut la resta de premis. Algunes de les companyies que també han estat guardonades són Egarmatic SA, Robotic SA i Teknodat SL.

La conferència interactiva 'Com fer una presentació eficient en un minut: Elevator Pitcxh per captar clients', a càrrec de l'assessora en Vendes de la Cecot, Mònica Mendoza, i un còctel han servit per finalitzar la primera edició de la gala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.