Comerciants i administració local es reuneixen per debatre el futur del sector


  • Comparteix:

Un aperitiu ha donat pas a les xerrades

Un aperitiu ha donat pas a les xerrades

L'articulació entre el comerç i la ciutat ha centrat la primera edició dels 'Diàlegs de Comerç' on s'han reunit comerciants i l'administració local de la ciutat. Durant la trobada, s'ha exposat el cas del 'Gran Centre' de Granollers, iniciativa impulsada ara fa 10 anys pels comerciants del centre de la capital del Vallès Oriental. La targeta comerç i les bosses ecològiques són les altres qüestions que s'han tocat en aquesta sessió.

La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Federació de Comerciants de Sant Cugat. El seu president, Josep Lluís Galvany, ha participat dels diàlegs i n'ha destacat la seva idoneïtat a causa del context econòmic actual.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha ofert una ponència on ha tractat la relació entre comerç i ciutat. Conesa, que ha confiat en la continuïtat dels diàlegs de comerç, ha destacat la necessitat d'aquestes iniciatives.

Mercè Conesa

Les ciutats mouen l'economia però el comerç mou la ciutat. Volem els comerciants motivats i que creguin en el projecte de futur.


L'expresident de l'Associació de Comerciants 'Gran Centre' de Granollers, Amadeu Barbany, ha explicat el cas de dinamització comercial impulsat pels mateixos botiguers del centre de la ciutat i que actualment s'ha obert a establiments de la resta de la comarca. Barbany en destaca alguns detalls.

Amadeu Barbany

És un projecte que ha canviat Granollers a tots nivells. Tot es basa en la targeta que vol ser moneda del Vallès Oriental.






Una cinquantena de comerciants de la ciutat s'han acostat l'Hotel Sant Cugat on s'ha celebrat la trobada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.