Sant Cugat rep el premi com a municipi més transparent amb l'objectiu de repetir-ho una tercera vegada


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha rebut aquest dilluns a Madrid el premi com a municipi més transparent, que atorga l'ONG Transparència Internacional. Sant Cugat ha quedat en primera posició juntament amb cinc municipis més, entre ells Sabadell. L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat d'encapçalar la delegació santcugatenca a Madrid i recollir aquesta distinció, que la nostra ciutat rep per segon any consecutiu.

Aquesta és la segona vegada que l'Ajuntament rep el guardó, tot i que enguany ha superat la seva puntuació anterior. L'índex del 2010 de Transparència Internacional Espanya ha atorgat la màxima puntuació, de 100 punts, a la nostra ciutat, superant així el 98'8 de l'edició passada.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat quin és l'objectiu, ara, del consistori en matèria de transparència.

Lluís Recoder

Ens queda no abaixar la guàrdia i continuar amb la línia d'esforç de considerar la gestió pública com una cosa important.




Recoder, que ha estat l'encarregat de rebre el guardó aquest dilluns, ha volgut fer-ho extensible a tota la ciutadania.

Lluís Recoder

És per a tota la gent que treballa a l'Ajuntament, perquè és fruit de la seva feina; per a l'equip de govern i per a tota la ciutadania.



La nostra ciutat comparteix la primera posició del rànquing amb Sabadell, Bilbao, Gijón, Ponferrada i Puerto de Santamaría. Tot i això, Sant Cugat és l'únic municipi de l'Estat espanyol que aconsegueix liderar el rànquing per segon any consecutiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.