Roche acomiadarà 4.800 persones a tot el món en dos anys


  • Comparteix:

Entrada de Roche Diagnostic a Sant Cugat

Entrada de Roche Diagnostic a Sant Cugat

La multinacional farmacèutica Roche, que té la delegació de diagnòstics a Sant Cugat, eliminarà 4.800 llocs de treball a tot el món. Aquesta retallada suposa un 6% de la plantilla, entre el 2011 i el 2012. Amb aquest pla de reestructuració, l'empresa suïssa pretén estalviar 1.785 milions d'euros. Segons explica la companyia en un comunicat, a banda dels acomiadaments, Roche externalitzarà 700 llocs de treball i en transferirà 800 més a diverses fàbriques del grup. L'empresa no especifica si aquesta mesura afectarà els 300 treballadors de la seu santcugatenca.

Dels més de 6.000 treballadors afectats per la reestructuració, 1.300 seran de la plantilla de l'empresa a Europa, encara que la principal retallada es notarà als Estats Units. Roche té, a Catalunya, a banda de la delegació santcugatenca, un centre logístic a Terrassa i oficines a Barcelona. En el conjunt de l'Estat espanyol, compta amb gairebé 2.000 treballadors.

Roche Diagnostic està situat al polígon de Can Sant Joan des de fa set anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.