Banc Sabadell reestructura el Consell d'Administració


Temes relacionats

Llum verda dels accionistes de Banc Sabadell a l'adquisició de Banco Guipuzcoano (18/set/10)


  • Comparteix:

Banc Sabadell restructura el C

Banc Sabadell restructura el C

El Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, reestructura el seu Consell d'Administració. A més també nomena un nou Consell d'Admnistració per a Banco Guipuzcoano i reforça la direcció de l'executiva de Banco Urquijo. Aquesta remodelació de l'organigrama de l'entitat és una conseqüència de la compra per part de Banc Sabadell del Banco Guipuzcoano.

El president de Mango i de l'Institut de l'empresa familiar, Isak Andic, i el president del Grup Planeta i Antena 3 han estat nomenats nous vicepresidents del Consell d'Administració de l'entitat. El president del Banco Guipuzcoano, Javier Echenique, també s'incorporarà com a vicepresident.

Amb l'objectiu de supervisar el procés d'integració de les dues entitats ha estat nomenat vicepresident de Banco Guipuzcoano, Joan Llonach, que és al mateix temps el primer representant del Consell d'Administració de Banc de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.