El Capio HGC amplia el seu servei assegurador assumint la gestió de dos centres mèdics


  • Comparteix:

Capio Hospital General de Catalunya ha obtingut la gestió dels dos centres

Capio Hospital General de Catalunya ha obtingut la gestió dels dos centres

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC), amb seu a la nostra ciutat, assumeix la gestió de l'Hospital del Sagrat Cor de Barcelona i de la Clínica Vallès de Sabadell amb l'objectiu d'ampliar així el seu servei d'assegurances mèdiques. El centre sanitari ha firmat aquest divendres un acord amb la mútua L'Aliança, que és propietària dels dos edificis. El Capio HGC preveu invertir 27 milions d'euros per modernitzar els dos espais que ha adquirit.

Amb aquest acord, el Capio HGC obté el lloguer dels dos centres sanitaris de L'Aliança i reforça així la seva presència a Catalunya. L'Aliança, però, seguirà utilitzant els dos espais per oferir l'atenció mèdica als seus assegurats.

El Capio HGC s'ha compromès a millorar les infraestructures i modernitzar-les amb la introducció de noves tecnologies als centres. Aquesta actuació s'emmarca en un pla estratègic del Capio HGC en què el grup hospitalari té la intenció de centrar-se íntegrament en el negoci de les assegurances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.