Les empreses santcugatenques reivindiquen el corredor mediterrani


  • Comparteix:

Eix del corredor mediterrani

Eix del corredor mediterrani

Sant Cugat Empresarial reclama que es tiri endavant el corredor mediterrani Escandinavia-Rin-Roine-Mediterrània Occidental, que considera element bàsic de competitivitat i desenvolupament econòmic sostenible. L'associació ha formalitzat aquesta voluntat a través d'un acord amb el lobby europeu FERRMED, que agrupa més de 150 empreses d'11 països i que reclamarà al Parlament Europeu la inclusió del corredor a la Xarxa Ferroviària Europea.

Segons FERRMED, i per tant ara també per Sant Cugat Empresarial, si no es tira endavant la construcció del corredor, això provocarà una pèrdua en la competitivitat de l'economia espanyola i frenarà el creixement de l'activitat dels ports de Barcelona i València. Amb l'acord, l'associació santcugatenca es converteix en membre actiu del lobby europeu i FERRMED en soci actiu de Sant Cugat Empresarial.

El vicepresident de Sant Cugat Empresarial, Juanjo Martínez, ha explicat a Cugat.cat quines són les mancances del sistema ferroviari actual.

Juanjo Martínez

Ara tenim un ample de via diferent a la resta d'Europa i trams de via amb pendents excessives que no permeten moure les quantitats de mercaderies que necessitem.







L'acte reivindicatiu a àmbit europeu, a Brusel·les, es farà el 12 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.