Un concurs fomentarà l'esperit emprenedor dels joves de la ciutat


  • Comparteix:

Recoder i Fajula durant la signatura del conveni

Recoder i Fajula durant la signatura del conveni

Sant Cugat i la Fundació Banesto s'uneixen per fomentar i premiar el talent emprenedor entre el jovent de la ciutat. Gràcies al conveni signat aquest dimecres per les dues parts, la nostra ciutat esdevé una de les seus del concurs Yuzz que busca l'estímul d'idees que es puguin traduir en un projecte empresarial entre els joves de 18 a 30 anys. A principis de gener començarà el procés per seleccionar els 20 joves que rebran formació i suport per desenvolupar un projecte de base tecnològica.

La fundació posarà a disposició dels 20 seleccionats una xarxa d'experts professionals, assessories i tutories personalitzades, formació en matèria empresarial, una plataforma de treball en línia i suport administratiu i jurídic. Una segona selecció permetrà que una dotzena dels participants viatgin a Silicon Valley, als Estats Units, on rebran classes magistrals d'experts en empreses tecnològiques.

El director general de la Fundació Banesto, Francesc Fajula, explica les característiques de la iniciativa.

Francesc Fajula

La gent jove necessita suport, assessorament i contactes. Això és el que dóna el projecte, és un cercador de talent.




Per tirar endavant aquest projecte l'Ajuntament posarà a disposició dels seleccionats un espai de treball i trobada amb els assessors i formadors. Aquest espai està ubicat en un local propietat de l'Ajuntament del carrer Vallès. L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat així aquest programa.

Lluís Recoder

Els joves de Sant Cugat són emprenedors, una immensa majoria de joves tenen aquesta vocació.




El projecte Yuzz, impulsat per la Fundació Banesto, va arrencar el 2009 a Barcelona i Madrid. En aquesta segona edició s'ha exportat a nous municipis de tot l'Estat espanyol. Per participar cal adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa de l'Ajuntament o a l'adreça web Yuzz.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.