L'autopista C-16 és gratuïta de Sant Cugat a Terrassa a partir d'avui dilluns


  • Comparteix:

A partir d'avui dilluns el peatge de l'autopista C-16 entre Sant Cugat i Terrassa serà gratuït pels usuaris habituals, que passin més de vuit vegades al mes en dies feiners per aquesta via. L'alcalde Lluís Recoder ha assegurat que aquesta mesura servirà per potenciar el desenvolupament econòmic dels municipis a l'entorn de l'eix Barcelona - Terrassa.

Segons les previsions del departament de Política Territorial, la supressió del peatge de Les Fonts, aprovada pel govern català el passat mes d'abril, beneficiarà més d'11.000 conductors diaris. L'alcalde Lluís Recoder s'ha mostrat satisfet per la supressió d'aquesta barrera perquè, segons ha dit, és una mesura que l'Ajuntament havia demanat reiteradament.

Lluís Recoder

Ho celebrem. Fa temps que com a Ajuntament, ho havíem demanat, perquè entenem que Sant Cugat va quedar exclòs. La nostra proposta i la d'altres ajuntaments es va acceptar i ara ho rebem.



Amb aquesta mesura, el tram gratuït de la C-16, que fins ara era de tres quilòmetres i mig, s'amplia fins els 9 quilòmetres, gràcies a la pressió de diferents ajuntaments que consideraven insuficient la gratuïtat parcial que s'aplicava fins ara. Segons l'alcalde, la gratuïtat d'aquest tram també alliberarà de trànsit les vies alternatives de l'autopista.

Lluís Recoder

Molta gent de Sant Cugat que utilitza el vehicle per anar a treballar a Terrassa o a Manresa no haurà de pagar, però la mesura servirà també per alliberar de trànsit les alternatives exteriors a l'autopista.


La gratuïtat del peatge ha entrat definitivament en vigor, després que s'hagi fet la instal·lació dels sistemes de senyalització als punts d'entrada i sortida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.