Cristian Rovira, guardonat amb el Premi Jove Empresari


  • Comparteix:

El santcugatenc Cristian Rovira

El santcugatenc Cristian Rovira

El santcugatenc Cristian Rovira ha rebut el Premi Nacional Jove Empresari al Compromís Social per la seva tasca a favor de la inserció laboral de les persones amb discapacitat. Rovira ha obtingut el reconeixement pel seu treball a través de Grupo SIFU, un dels Centres Especials de Treball més importants de l'Estat espanyol.

La Confederació Espanyola d'Associacions de Joves Empresaris (CEAJE) ha guardonat el jove santcugatenc Cristian Rovira amb el Premi Nacional Jove Empresari. El premi està dirigit a tots els joves empresaris de l'Estat espanyol no majors de 40 anys que hagin aconseguit consolidar el seu projecte empresarial amb èxit i viabilitat.

Cristian Rovira és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) es va incorporar a Grupo SIFU amb 22 anys i actualment, als 36 anys, és soci i conseller delegat d'aquesta empresa líder a Espanya i Portugal en la inserció de persones amb discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.