Els treballadors d'Indo protesten contra l'actitud de la direcció


Temes relacionats

La plantilla d'Indo torna a protestar a Barcelona, però endarrereix la vaga (11/des/10)

Els treballadors d'Indo anuncien més mobilitzacions contra la retallada del llocs de treball (10/des/10)

Indo, amb seu a la ciutat, aprova un pla amb acomiadaments i tancament de filials (30/oct/10)


  • Comparteix:

Manifestació dels treballadors d'Indo aquest diumenge a Barcelona

Manifestació dels treballadors d'Indo aquest diumenge a Barcelona

Els treballadadors d'Indo a la ciutat s'han concentrat aquest dimarts al matí davant la seu de la companyia en protesta per l'acomiadament de 294 empleats a tot l'Estat espanyol, 66 d'ells a Sant Cugat. Els manifestants denuncien la manca de voluntat de la direcció de l'empresa per negociar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Els treballadors han criticat, a més, la 'desproporcionada' presència policial que han tingut durant les tres hores que ha durat la concentració davant la seu santcugatenca. Aquest dimarts al migdia han continuat les negociacions al departament de Treball i aquest dimecres hi ha prevista una assemblea de treballadors per consensuar les mesures a seguir.

Un centenar de treballadors d'Indo s'ha concentrat davant de la planta santcugatenca de la companyia per fer pressió i demanar a la direcció de l'empresa que flexibilitzi la seva posició en les negociacions. Treballadors de les plantes d'Indo a Tortosa i València s'han desplaçat fins a Sant Cugat per participar a la protesta.

El secretari del comitè d'empresa, Juan Valverde, ha explicat a Cugat.cat que la direcció manté 'la proposta de mínims'.

Juan Valverde

No han mogut peça. Només ofereixen 12 mensualitats. Són condicions molt precàries. Per això fem la vaga.


Aquest divendres, finalitza el termini per trobar una sortida negociada de l'expedient. En cas contrari, serà un jutge qui dictaminarà les condicions dels acomiadaments. Per dijous, hi ha convocada una nova jornada de protesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.