La Cambra de Terrassa obre les portes del mercat croat a les empreses locals


  • Comparteix:

La seu de la Cambra a Sant Cugat ha acollit la trobada

La seu de la Cambra a Sant Cugat ha acollit la trobada

La Cambra de Comerç de Terrassa ha establert ponts entre empreses locals i croates per facilitar l'entrada de les companyies vallesanes al mercat balcànic. Durant dos dies han tingut lloc a la delegació de la Cambra a Sant Cugat prop de 40 reunions de negocis entre empreses de diversos sectors. Aquesta és la primera vegada que l'entitat organitza trobades d'aquestes característiques a la nostra ciutat.

Durant dimecres i dijous d'aquesta setmana empreses santcugatenques i d'altres poblacions de la comarca han establert contacte amb diverses empreses croates gràcies a la iniciativa organitzada per la Cambra. L'entitat ha facilitat reunions entre companyies del sector de l'alimentació, de la il·luminació, la cosmètica i les energies renovables.

El responsable de comerç Internacional de la Cambra, Josep Maria Armengou, ha explicat que Croàcia és la porta d'entrada als Balcans.

Josep Maria Armengou

Entrar a Croàcia permet establir vincles per introduir-se a la resta de països.



Amb motiu del 125è aniversari de la Cambra, l'entitat ha organitzat pel maig vinent una missió d'aquestes característiques amb empreses provinents del Marroc, Egipte, Turquia, l'Índia i els Estats Units. La intenció és que aquesta trobada generi unes 500 reunions de negocis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.