Principi d'acord entre treballadors i direcció d'Indo


Temes relacionats

Darrera oportunitat per arribar a un acord entre treballadors i Indo (16/des/10)


  • Comparteix:

Els treballadors es van manifestar aquest diumenge a Barcelona

Els treballadors es van manifestar aquest diumenge a Barcelona

El departament de Treball ha desencallat les negociacions entre treballadors i direcció de la companyia Indo, ubicada a Sant Cugat. La solució definitiva de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) està a l'espera de l'aprovació, per part dels treballadors, de la proposta que estableix en 550 euros les indemnitzacions a cada empleat per any treballat amb un topall de 55.000 euros. Entre dilluns i dimarts, tindran lloc les assemblees de les diverses plantes que la companyia té arreu de l'Estat espanyol per sotmetre a votació la proposta.

Un cop la direcció d'Indo va rebutjar per 'inassolible' la darrera proposta dels treballadors, la mediadora de Treball va presentar en nom dels empleats una oferta d'acord que va ser acceptada. Aquest divendres a la tarda, treballadors i direcció han mantingut una nova reunió per aclarir alguns serrells d'aquest principi d'acord.

El secretari del comitè d'empresa, Juan Valverde, ha explicat a Cugat.cat com es van desenvolupar les converses després del rebuig de l'oferta dels treballadors.

Juan Valverde

L'empresa va dir que no podia assumir la nostra proposta. Han acceptat la proposta de Treball que nosaltres hem de sotmetre a assemblea.




Dilluns a la tarda, es reuniran els treballadors de la planta santcugatenca per aprovar o no la proposta. La resta de les seus d'Indo de l'Estat espanyol celebraran les respectives assemblees dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.