Boix: 'Rosell és un home fort per fer sortir la CEOE de la situació tormentosa que viu'


  • Comparteix:

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial

L'associació Sant Cugat Empresarial referma el seu suport al nou president de la CEOE, Joan Rosell. El president de l'associació santcugatenca, Frederic Boix, afirma que el nou responsable de la patronal és un bon coneixedor del teixit productiu català i aquest fet pot impulsar les aspiracions de l'empresariat del país.

El president de l'associació empresarial santcugatenca afirma que Rosell és un 'home fort' i pot aportar joventut si es compara amb els dos últims presidents de la CEOE. Alhora afirma que també gaudeix d'experiència ja que porta més de 15 anys al capdavant de la patronal catalana Foment del Treball.

Boix confia que Rosell farà una gestió ferma de la patronal i deixarà enrere 'la dimonització' que actualment pateix el sector empresarial.

Frederic Boix

Li demanem al nou president una direcció ferma i una claredat d'idees pel suport de l'empresa


Boix ha emfatitzat que els empresaris són el motor principal del creixement d'un país, que donen suport al creixement de l'ocupació i que Rosell ha de treballar per potenciar aquests aspectes.

Respecte les paraules del nou president, en què ha destacat que la CEOE ha d'estar present en la política, Boix ha dit que 'tots som política' i que és vital interessar-se per les activitats publiques. També ha volgut diferenciar el fet de 'ficar-se en política, com fan els polítics' i 'fer política com han de fer la resta d'agents socials'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.