L'atur augmenta un 2,1% el darrer any a la ciutat


  • Comparteix:

Dues persones han trobat feina aquest desembre a Sant Cugat

Dues persones han trobat feina aquest desembre a Sant Cugat

L'atur ha crescut un 2,1% a la ciutat en el darrer any. Entre el desembre de 2009 i el de l'any passat, el nombre de desocupats ha passat de 3.696 a 3.774, el que representa 78 aturats més. Aquest increment anual està per sobre de la mitjana de Catalunya, que se situa en el 0,16%.

Si es compara amb les dades de novembre, la xifra de l'atur es va mantenir estable a la ciutat el mes passat. En concret, ara hi ha 3.774 aturats a la ciutat, dues persones menys que el novembre. En xifres relatives, això significa una reducció del 0,05%. Amb aquestes dades, es manté el descens en el nombre de desocupats a la ciutat iniciat el setembre.

Es tracta del quart mes consecutiu que l'atur baixa a la ciutat, tot i tractar-se, aquest desembre, d'una xifra molt reduïda. El novembre, la desocupació va caure un 2,2%, mentre que a l'octubre es va reduir un 0,67% i al setembre un 1,2%.

Pel que fa a les dades nacionals, Catalunya ha registrat un descens de l'atur de 1.868 persones aquest desembre, el que representa una baixada del 0,2% respecte el mes anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.