Prudència de les patronals davant el descens de l'atur aquest desembre


Temes relacionats

L'atur augmenta un 2,1% el darrer any a la ciutat ( 5/gen/11)


  • Comparteix:

Aturats en una oficina de l'INEM

Aturats en una oficina de l'INEM

Dues de les patronals de la zona, Cecot i Pimec, relativitzen el descens de les dades de l'atur ja que consideren que, tot i això, la xifra d'aturats és considerable i es continuen perdent llocs de treball. En aquest sentit, la Cecot creu convenient posar en marxa mesures urgents de reformes del mercat de treball. Per la seva banda, Pimec valora que en un any, pràcticament, no han augmentat el nombre d'aturats a Catalunya.

La patronal vallesana Cecot creu que és necessari que aquest any es posin en marxa mesures urgents per reformar el mercat laboral per tal que, a finals del primer semestre, es puguin experimentar resultats de les mesures. El secretari general de Cecot, David Garrofé, afirma que la reforma laboral no funciona i que no s'impulsen polítiques de creació d'empreses necessàries per generar ocupació. Garrofé afegeix que l'economia submergida és un problema i que no hi ha dades sobre aquesta qüestió.

Per la seva banda, la Pimec, patronal de micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, destaca que hi ha una millor tendència del mercat laboral del país el 2010. També remarca la reducció dels aturats en els sectors de la indústria i la construcció, tendència que pot fer pensar en un canvi de cicle en el mercat de treball segons Pimec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.