AXA Seguros s'obre camí en el sector immobiliari


  • Comparteix:

Axa té seu a Sant Cugat

Axa té seu a Sant Cugat

La multinacional d'assegurances AXA, amb seu catalana a Sant Cugat, invertirà en deute hipotecari en l'exercici del 2011. La companyia estrena d'aquesta manera una nova tendència del camp de les asseguradores en invertir en el sector immobiliari, que cada vegada troba menys suport del sector bancari.

L'asseguradora AXA marcarà una nova tendència d'inversió, segons Breaking News, un dels referents mundials d'informació econòmica. Els bancs i caixes aposten menys per concedir hipoteques, i la multinacional francesa vol aprofitar aquesta tendència per invertir 2.500 milions d'euros en deute hipotecari. Altres companyies del sector podrien sumar-hi en breu, ja que les asseguradores disposen de l'estabilitat que els ofereix els ingressos previsibles.

AXA Seguros disposa al polígon Can Sant Joan del servei de clients i d'atenció telefònica als seus 4 milions d'usuaris a l'Estat Espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.