La previsió de més acomiadaments pot comportar noves mobilitzacions a HP


Temes relacionats

Una cinquantena de treballadors d'HP protesten contra els recents acomiadaments (17/nov/10)


  • Comparteix:

Mobilitzacions del treballadors de HP

Mobilitzacions del treballadors de HP

Els treballadors de la planta santcugatenca de Hewlett-Packard (HP) no descarten convocar noves mobilitzacions a principis de febrer. La secció sindical ha explicat a Cugat.cat que als 50 acomiadaments a tot l'Estat espanyol de fa dos mesos, s'hi podrien sumar ara noves baixes. Els sindicats acusen la direcció de l'empresa de manca de voluntat per negociar i tenen previst organitzar una assemblea la setmana vinent. En aquesta trobada, els treballadors decidiran si inicien pauses parcials i, en cas que l'empresa continuï sense voluntat de negociar, es debatrà la convocatòria d'aturades de tota una jornada.

Tot i que encara no es coneixen les xifres de nous acomiadaments a l'Estat espanyol, els sindicats estan alerta ja que preveuen que a la planta de Sant Cugat es produiran noves baixes. La secció sindical, que s'ha posat en contacte amb la direcció europea de HP per començar les negociacions i no ha rebut resposta, prepara una assemblea per a la setmana vinent i diferents aturades. Ho explica a Cugat.cat el responsable estatal de CCOO de HP Consultoria, Jordi Saladie.

Jordi Saladie

A les assemblees proposarem aturades de mitja hora al principi. Si l'empresa no reacciona, proposarem una aturada de tot un dia.





Les seccions sindicals de totes les empreses del grup HP treballen en la mateixa línia per engegar aquestes mobilitzacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.