El preu de l'habitatge nou cau un 5% en un any


Temes relacionats

El preu de l'habitatge nou cau un 14% en tres anys ( 4/gen/11)


  • Comparteix:

Els barris de Can Mates i de Volpelleres són els que registren més obra nova

Els barris de Can Mates i de Volpelleres són els que registren més obra nova

El preu de l'habitatge nou a Sant Cugat ha caigut més d'un 5% en un any, segons dades del ministeri de Vivenda. La ciutat ha tancat el 2010 amb un preu mitjà de 3.315 euros el metre quadrat, mentre que el seu valor al darrer trimestre de 2009 era de 3.502 euros. Pel que fa a l'habitatge de més de dos anys, el preu ha caigut gairebé un 7%.

Sant Cugat se situa així com la segona població catalana de més de 25.000 habitants més cara, després de Barcelona, on el preu mitjà del metre quadrat nou és de 4.546 euros.

Comprar ara un pis costa de mitjana 187 euros menys per metre quadrat que fa un any. En el cas de l'habitatge de més de dos anys, Sant Cugat també és la segona ciutat més cara, tot i que el preu s'ha reduït en un any uns 227 euros per metre quadrat.

Tot i així, el descens en els preus s'ha moderat. L'any anterior, el preu de l'habitatge va registrar una caiguda acumulada anual del 7%, segons el ministeri de Vivenda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.