Neixen 62 empreses a la ciutat amb l'assessorament de Cambra


Temes relacionats

L'Ajuntament, Creàpolis i el Trade Center s'uneixen per crear dos centres d'emprenedors (14/mai/09)


  • Comparteix:

Seu de Cambra de Terrassa

Seu de Cambra de Terrassa

La Cambra de Terrassa ha ajudat a crear 62 empreses a Sant Cugat durant el 2010 gràcies al seu servei de creació de companyies. L'entitat vallesana ha aportat la seva experiència en assessorament emprenedors als nous empresaris santcugatencs

El naixement d'aquestes empreses és fruit de l'acord de col·laboració entre la mateixa cambra, l'Ajuntament, EsadeCreapolis i el TradeCenter per facilitar el naixement de companyies. El gra de sorra de la Cambra és el seguiment i monitoratge dels projectes, que l'any passat va tenir com a fruit 62 noves empreses al municipi.

Les 62 companyies locals representen gairebé la meitat de les 139 noves empreses nascudes el 2010 a través del servei de creació de l'enitat terrassenca. Això significa que la Cambra ha facilitat la creació d'un 6.9% més d'empreses que el 2009, tot i la crisi

En paral·lel, el nombre de projectes de nova empresa assessorats durant l'any ha estat de 714, una dada que suposa un augment del 7% respecte l'any 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.