Llogar oficines a Sant Cugat és un 12'5% més barat que fa un any


Temes relacionats

El preu de l'habitatge nou cau un 5% en un any (23/gen/11)

El preu de l'habitatge nou cau un 14% en tres anys ( 4/gen/11)


  • Comparteix:

Zona empresarial de l'@ Business Center

Zona empresarial de l'@ Business Center

El preu del lloguer d'oficines a Sant Cugat ha caigut un 12,5% durant el 2010, segons un informe de la consultora immobiliària Jones Lang LaSalle. El descens en el valor de les oficines ha estat superior a l'experimentat a Barcelona, que arriba a un 8,3%.

L'ampli estoc d'oficines per llogar ha provocat una caiguda de preus als municipis de l'entorn de Barcelona, com és el cas de Sant Cugat. Tot i la manca de grans operacions d'arrendament durant l'any passat, Sant Cugat va aconseguir llogar gairebé 1.400 metres quadrats d'oficines amb la implantació de Reebok a la ciutat. El fabricant de material esportiu va passar a ocupar l'any passat 1.386 metres quadrats del centre Vallsolana Garden Business Park, ubicat a Can Sant Joan.

La caiguda generalitzada de preus continuarà aquest 2011, tot i que es preveu una estabilització a finals d'any després de tres exercicis consecutius de descens per l'excés d'oferta, segons l'estudi de la consultora. La zona més afectada ha estat la segona corona metropolitana, on els preus varien entre 7 i 10 euros el metre quadrat. Els espais més cars són la Diagonal i el passeig de Gràcia de Barcelona, on el valor oscil·la entre els 15 i els 19,25 euros el metre quadrat de lloguer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.