Sant Cugat Empresarial descarta obrir el CIT a la resta de municipis de la B-30


  • Comparteix:

Logotip de l'associació Sant Cugat Empresarial

Logotip de l'associació Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial, que representa els empresaris de la ciutat, descarta de moment obrir el consorci Catalonia Innovation Triangle (CIT) a altres municipis. L'associació creu que ampliar el consorci amb altres municipis seria 'complex' de cara a poder materialitzar les propostes. Tot i que l'associació empresarial creu que qualsevol suma d'esforços és positiva, considera que la declaració conjunta de 18 municipis de l'entorn de la B-30 per impulsar aquest espai és 'prematura'.

Sant Cugat Empresarial desvincula la unió de 18 municipis de l'entorn de la B-30, que aquest dilluns han signat un manifest per promocionar aquest eix, de la tasca que realitza el Catalonia Innovation Triangle (CIT). El consorci està integrat per els Ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, així com per les associacions empresarials de les tres poblacions, i comparteix l'objectiu d'impulsar econòmicament l'entorn.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, creu que, tot i compartir l'objectiu general, incloure la resta de municipis de la B-30 al consorci dificultaria la tasca del CIT.

Frederic Boix

Si ajuntar tres Ajuntaments per treballar conjuntament amb els empresaris és complex, penso que 18 municipis és una aposta que em costa de creure.


Boix ha expressat el seu 'escepticisme' davant la proposta signada per 18 municipis, ja que creu que és una iniciativa 'prematura feta des de dalt'. Per això, el president de l'associació empresarial és contrari a la incorporació de Sant Cugat en aquesta declaració, com a mínim fins que no sigui un projecte més madur. Pel contrari, Cerdanyola i Rubí, que també formen part del CIT, s'han afegit al manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.