L'economista Agustí Jover i el periodista Josep Maria Ureta tancaran el cicle de debats sobre la crisi


Temes relacionats

Coscubiela i Soley confronten avui la seva visió sobre la crisi (26/gen/11)

El president de la Cecot crida a 'europeïtzar' l'Estat per sortir de la crisi, en un acte a la Casa de Cultura (20/gen/11)


  • Comparteix:

El debat tindrà lloc a la Casa de Cultura

El debat tindrà lloc a la Casa de Cultura

La Fundació Sant Cugat tanca avui el cicle de debats per mostrar diferents visions de com sortir de la crisi econòmica. Les últimes ponències del cicle aniran a càrrec de l'economista i especialista en habitatge, Agustí Jover, i del periodista econòmic d''El Periódico', Josep Maria Ureta. La cita és a la Casa de Cultura a les vuit del vespre.

El cicle de debats 'Sis visions de la sortida de la crisi' acaba aquest vespre després de la presència de diversos ponents com el professor de Dret del Treball i Seguretat Social d'Esade i exlíder de CCOO, Joan Coscubiela; el director de Banca Corporativa d'Unnim, Joan Marín; el president de la Cecot, Antoni Abad, i el catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona (UB), Anton Costas.

El secretari de la Fundació Sant Cugat, Jordi Casas, ha explicat a Cugat.cat que la intenció de tots els debats és confrontar opinions i experiències de diversos àmbits.

Jordi Casas

Ens ha semblat important reunir sis visions i sis experiències diferents al voltant de la crisi.




La tercera i última xerrada estarà presentada i moderada per l'arquitecte i vocal de la Fundació Sant Cugat, Joan Barba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.