La patronal Pimec ampliarà l'assessorament a les empreses per millorar la productivitat


  • Comparteix:

Logotip de Pimec

Logotip de Pimec

La patronal Pimec aposta aquest any per millorar la competitivitat de les empreses per mitjà de la reducció dels costos dels processos productius, l'optimització dels recursos actuals i l'augment del valor afegit de les empreses. Per fer-ho, la patronal de les petites i mitjanes empreses posa a disposició d'aquestes companyies un assessorament especialitzat que els permet determinar en què i com poden millorar.

Pimec considera imprescindible que les empreses millorin la seva productivitat i aposta per fer-ho sense grans inversions. El membre del departament de Consultoria Estratègica i Finançament Jordi Turu ho ha exemplificat d'aquesta manera. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Turu

El que no pot ser és que en una línia productiva hi hagi gent aturada per manca d'una eina. Aconsellem que comprin aquesta eina per no perdre temps i diners.



Una altra de les apostes primordials de Pimec és donar a conèixer els ajuts que donen les diferents administracions. La patronal ho considera indispensable perquè d'aquest coneixement en pot dependre la viabilitat econòmica de moltes petites i mitjanes empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.