Els treballadors d'HP demanen diàleg a l'empresa davant els nous acomiadaments


  • Comparteix:

Els treballadors de la planta santcugatenca de Hewlett-Packard (HP) s'han concentrat aquest dimecres a les portes de l'empresa per reclamar diàleg a la direcció. Els empleats volen trobar una solució negociada als 5.500 acomiadaments que HP ha plantejat a les seves divisions europees. Fonts sindicals s'han queixat de manca d'informació sobre els afectats per la mesura i de la negativa de la companyia a asseure's a negociar.

Hewlett-Packard té la intenció d'acomiadar fins a 5.500 treballadors de les seves instal·lacions europees. Segons fonts sindicals, la companyia argumenta aquesta decisió en la seva voluntat de reduir costos i en el fet que la llei ho permet. Aquestes mateixes fonts asseguren que la mesura 'no està justificada' ja que en els darrers cinc anys HP ha obtingut beneficis 'milionaris'.

La concentració d'aquest dimecres és la primera d'un seguit d'accions que té per objectiu obligar a la direcció a trobar una solució negociada. Ho ha explicat el secretari del comitè d'empresa d'HP Outsourcing, Albert Pérez.

Albert Pérez

Volem donar una missatge clar a l'empresa. De cara al més vinent ens plantegem una vaga. És a les mans de l'empresa posar-hi fi.



Els treballadors estant convocats a una nova concentració dimecres de la setmana vinent. Si amb això no aconsegueixen obrir negociacions, contemplen la possibilitat d'anar a la vaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.