Els treballadors d'HP, decidits a anar a la vaga


  • Comparteix:

La setmana passada els treballadors es van concentrar davant la seu

La setmana passada els treballadors es van concentrar davant la seu

Els treballadors de la planta santcugatenca de Hewlett-Packard (HP) aniran a la vaga a finals de mes si no canvia l'actitud de la direcció respecte el pla d'acomiadaments que podria afectar Sant Cugat. Aquesta setmana, els empleats demanaran l'arbitratge de la Generalitat per aconseguir una trobada amb la direcció i intentar apropar postures. Fonts sindicals han explicat a Cugat.cat que a partir d'ara faran visible el conflicte en tots els actes públics que faci la companyia.

Els treballadors d'HP de tot l'Estat espanyol mantenen el calendari d'accions per forçar la companyia a negociar el pla d'acomiadaments que pot afectar 5.500 llocs de treball a tot Europa. Els empleats han decidit fer un pas més i ja preparen una vaga per a finals de mes. Aquesta setmana entregaran la documentació necessària al Centre de Mediació, Arbitratge i Conciliació (CEMAC) de la Generalitat per aconseguir la intervenció de l'ens d'arbitratge.

El responsable estatal de CCOO a HP Consultoria, Jordi Saladie, ha explicat a Cugat.cat que la convocatòria de vaga depèn del resultat de l'acte de conciliació.

Jordi Saladie

Ja ho hem decidit. Ara, un cop reunits amb l'empresa, veurem si ho tirem endavant o no.



Les protestes també es faran visibles a Barcelona amb motiu del congrés de telefonia mòbil que se celebrarà la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.