La Cambra de Terrassa obre la convocatòria dels Premis Cambra 2011


Temes relacionats

Sant Cugat consolida la seva presència als Premis Cambra (18/jun/10)


  • Comparteix:

Guanyadors de l'edició anterior

Guanyadors de l'edició anterior

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ja ha obert la convocatòria dels Premis Cambra 2011. Amb aquests reconeixements, la institució distingeix les empreses de la demarcació que han dut a terme iniciatives destacades en diferents àmbits i que han contribuït al desenvolupament econòmic i social. Els premis d'enguany s'emmarquen en la celebració del 125è aniversari de l'ens cameral.

Les empreses ja poden enviar les seves candidatures a qualsevol de les cinc categories d'aquesta edició: internacionalització, responsabilitat social corporativa, millor iniciativa comercial i de serveis, formació i coneixement, i impuls en la innovació, la recerca i el desenvolupament.

Fins al 18 de març, els Premis Cambra estan oberts a la participació de totes les empreses que estiguin localitzades en qualsevol dels 12 municipis de l'àrea d'influència de la Cambra de Terrassa, entre ells Sant Cugat.

Les empreses santcugatenques ISS Facility Services, Adict Active Retail i Drivania Internacional van ser premiades a l'edició del Premis Cambra 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.