Els treballadors d'HP, sorpresos amb l'arribada del centre de màrqueting de la companyia


Temes relacionats

Conesa, satisfeta amb la concentració del centre de màrqueting d'HP a Sant Cugat (18/feb/11)

Sant Cugat, nou centre de màrqueting europeu d'impressores d'HP (17/feb/11)


  • Comparteix:

Els treballadors d'HP continuen reclamant diàleg

Els treballadors d'HP continuen reclamant diàleg

Els treballadors d'HP sospiten que l'anunci de la multinacional Hewlett-Packard (HP) de traslladar a Sant Cugat el centre de màrqueting busca contrarestar les notícies sobre els acomiadaments. Fonts sindicals han explicat a Cugat.cat que els nous llocs de treball qualificats anunciats no suposaran cap benefici ni a la ciutat ni a la comarca 'ja que la companyia acostuma a buscar aquests professionals a l'estranger'.

La concentració a la planta santcugatenca del departament de màrqueting de la divisió d'imatge i impressió d'HP no afecta la situació laboral de la resta de divisions. Segons han explicat fonts sindicals, l'àrea d'Imatge i Impressió està integrada dins HP Espanya i té un funcionament autònom a la resta d'àrees i es regula per un conveni propi.

Segons la direcció de l'empresa, això suposarà la creació de prop d'un centenar de llocs de treball a la planta santcugatenca. El responsable estatal de CCOO a HP Consultoria, Jordi Saladie, ha relativitzat a Cugat.cat l'impacte a la comarca d'aquest anunci.

Jordi Saladie

És curiós que ho anunciï després de les nostres mobilitzacions. Dubto que l'entorn del Vallès es pugui beneficiar de nous llocs de treball.




Aquestes mateixes fonts asseguren que encara no s'ha produït cap acostament entre treballadors i direcció en relació amb els 5.500 acomiadaments plantejats a àmbit europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.