Indo ven el seu negoci d'ulleres a dos exdirectius


Temes relacionats

Indo preveu menys acomiadaments per l'ERO a Sant Cugat (26/gen/11)

Indo liquida les cadenes Novolent i Euroopotica (18/gen/11)

Acord definitiu entre Indo i treballadors (21/des/10)


  • Comparteix:

Seu d'Indo al polígon Can Sant Joan

Seu d'Indo al polígon Can Sant Joan

L'empresa òptica Indo, amb seu central a Sant Cugat, ha venut aquesta setmana el seu negoci d'ulleres a dos exdirectius de la companyia, fet que evitarà l'acomiadament de 30 treballadors i permetrà un estalvi de fins a un milió d'euros. La venda és un dels principals moviments de l'empresa per millorar la situació de la companyia, que es troba en concurs de creditors.

L'objectiu d'Indo és acabar amb els seus negocis vinculats amb les muntures i vidres òptics, i quedar-se amb les filials que produeixen lents i maquinària per a oftalmòlegs. És un dels camins per sortir de la difícil situació financera de l'empresa, que es troba des del juliol passat en concurs de creditors.

Precisament, aquesta setmana l'empresa òptica ha venut el seu negoci d'ulleres a una nova empresa liderada per l'exdirector general d'Indo, Antoni Olivella, i l'antic director de desenvolupament, Camilo Llorenç. La nova societat es quedarà amb les marques d'ulleres Indo, Custo Barcelona, Purificación García, McLaren i Closed.

La venda estalviarà fins a un milió d'euros en indemnitzacions i evitarà l'acomiadament de 30 trenta treballadors, segons han explicat membres del comitè d'empresa.

A més, el canvi d'estratègia de l'empresa s'ha materialitzat en la venda, liquidació i expedients de regulació d'ocupació (ERO) de les filials de cadenes òptiques d'Indo.

El jutjat mercantil que supervisa el concurs de creditors també ha informat aquesta setmana que els treballadors de la cadena Eurooptica han acceptat l'ERO que els havien proposat, mentre que els de Novolent s'hi han oposat. En total, les dues societats sumen 56 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.