Google busca 'perfils internacionals' al Talent Career Forum d'EsadeCreapolis


  • Comparteix:

'Estudiants que parlin llengües, que vulguin viure a l'estranger i amb una vida personal intensa i plena d'interessos variats'. Així han definit els representants de Google el perfil d'alumne que han vingut a buscar durant la jornada de cerca de talents que ha organitzat EsadeCreapolis a Sant Cugat. Aquesta trobada entre estudiants i empreses internacionals punteres, que inclouen multinacionals com Facebook, Danone, Pepsico i Vodafone, suposa una via d'entrada al món professional per a joves talents de l'escola de negocis.

La gestora de comptes de Google, Natalia Martínez, diu que la intenció de l'empresa és fer servir aquest esdeveniment per contactar amb alumnes a qui els interessi realitzar pràctiques a la seva empresa durant el darrer any de carrera o, en el cas que ja hagin acabat els estudis, trobar-hi una feina estable. Martínez defineix en declaracions a Cugat.cat el 'perfil internacional' que busquen en els estudiants.

Natalia Matínez

Dominar idiomes és bàsic. Haver viatjat, un bon expedient acadèmic i sobretot ser comunicactiu.


El Talent Career Forum se celebra anualment a Esade i reuneix durant tres dies representants de multinacionals capdavanteres que hi acudeixen amb intenció de seleccionar els estudiants que més s'adeqüin a les seves necessitats. El director de programes universitaris d'Esade, Alfred Vernis, fa a Cugat.cat un balanç molt positiu de l'experiència.

Alfred Vernis

Per nosaltres és també un procés d'aprenentatge que després traslladem a les aules. Ens permet millorar.


Pels alumnes, la trobada significa una manera de trobar ocupacions ben remunerades en època de crisi econòmica, ja sigui a través dels contactes que hi puguin fer o dels consells i recursos que els puguin ajudar a trobar la feina que desitgen. L'estudiant de màster de 'Management International Business' d'Esade Jaume Ferràs explica l'oportunitat que suposen els actes d'aquest tipus.

Jaume Ferràs

Busquem un primer contacte amb aquestes empreses per després intentar trobar-hi feina.


La jornada també ha comptat amb la presència del representant de la consultoria internacional Analysis Mason, Lluís Bones, que ha destacat especialment la necessitat dels estudiants d'acumular experiència a l'estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.