13 investigacions aspiren al Premi sobre Circovirus Porcí organitzat per Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

Exterior de la planta santcugatenca

Exterior de la planta santcugatenca

Rècord de participació a la 4a edició del Premi d'Investigació Europeu en Circovirus Porcí (PCV2) patrocinat per la farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat. 13 investigadors de 10 països participen en aquesta iniciativa que vol fomentar la investigació sobre un virus que afecta el bestiar porcí. El certamen premiarà tres projectes amb una dotació econòmica de 25.000 euros cadascun.

El Circovirus Porcí és una malaltia infecciosa que afecta el bestiar porcí. Actualment s'actua de manera preventiva sobre aquesta afectació a través de l'administració de vacunes rutinàries. Tot i això, es continua considerant una amenaça per a la producció porcina.

Es per això que la companyia farmacèutica dóna suport a la investigació en aquest camp a través d'aquesta convocatòria que se centra en el segon tipus del circovirus descobert fins ara. Encara queda molt camp per la investigació en aquest àmbit. En aquest sentit, cal aprofundir en l'origen i en la propagació del virus i amb la interacció amb altres malalties.

Fins a la primera setmana de setembre, es poden presentar propostes d'investigació relacionades amb aquest camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.