Drivania implementarà una aplicació per contractar cotxes a qualsevol punt del planeta de forma immediata


Temes relacionats

Drivania, premiada per la patronal PIMEC, prepara l'ampliació de la seu (18/jun/07)

Sant Cugat acollirà la seu de l'empresa de lloguer de cotxes Drivania (18/abr/07)


  • Comparteix:

Drivania ofereix cotxes de luxe amb xofer

Drivania ofereix cotxes de luxe amb xofer

L'empresa santcugatenca Drivania incorporarà una aplicació per a 'smartphones' per contractar un cotxe gairebé a temps real i saber el cost del servei des de qualsevol punt del planeta. La companyia de lloguer de vehicles aposta així per l'ús de les noves tecnologies a través del telèfon mòbil amb l'objectiu d'oferir un servei immediat i eficient.

Drivania ha dissenyat el Routebox, una aplicació que incorpora un geolocalitzador per contactar de forma gairebé immediata amb un cotxe de lloguer. A més, aquesta eina tecnològica calcula el preu exacte del servei d'acord amb la disponibilitat de vehicles i aprofitant les relacions que l'empresa manté amb uns 2.000 xofers repartits per tot el món.

Mitjançant aquesta aplicació, el geolocalitzador determina la posició del client i la dels xofers i busca la millor combinació d'espai i temps per fer el lliurament del vehicle en el menor termini possible. A més, l'aplicació informa al passatger del temps aproximat d'espera.

Ho ha explicat un dels fundadors de la companyia, Osvald Martret.

Osvald Martret

Hem creat un sistema que calcula qualsevol servei a qualsevol lloc del món. Podem donar un preu exacte per un itinerari fet a mida segons la disponibilitat.


L'empresa santcugatenca Drivania ofereix vehicles de gamma alta als clients, la majoria alts directius d'empreses que disposen de poc temps per fer les seves gestions. La companyia, que està present en 450 ciutats dels cinc continents, té previst reforçar la seva presència als països del centre de l'Àfrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.